Spring naar inhoud

16 ideeën gedeeld voor schone warmte in Rijsenhout

Gepubliceerd op 19 oktober 2021

Inwoners en ondernemers uit Rijsenhout deelden in totaal 16 ideeën in voor schone warmte in Rijsenhout. Ideeën delen kon van 23 augustus tot 18 oktober 2021. Nu gaan we een nieuwe fase in.

Tot 9 november wordt bekeken hoe haalbaar de ideeën zijn. Ook geeft het Warmteberaad hun feedback. Daarna is er tijd om de ideeën te verbeteren en aan te vullen als dat nodig is. Bijvoorbeeld als het bedrag wordt gevraagd van Warm Rijsenhout nog niet is ingevuld.

Haalbaar

Van tevoren was bedacht dat alle ideeën met 25 stemmen of meer getoetst werden op haalbaarheid. Omdat er minder stemmen zijn binnengekomen wordt voor alle ideeën bekeken of deze haalbaar zijn of niet.

Van 3 december 2021 tot en met 13 januari 2022 kun je als inwoner of ondernemer uit Rijsenhout zelf bepalen naar welke ideeën de in totaal 25.000 euro gaat. Je verdeelt dan het budget over ideeën die jij ziet zitten.

Alle ideeën

Alle ingediende ideeën op rij: hergebruik van regenwater, dubbelglas gebruiken, elektrische ketels, straatverlichting op zonenergie bij de winkels, aquathermie, restwarmte datacenters gebruiken, containers met batterijopslag, buurtbatterijen per cluster woningen, restwarmte datacentrums Schiphol Rijk, onafhankelijk advies voor energiebesparing, warmte uit de Ringvaart, isoleren, inzetten op waterstof, warmte delen met de tomatenkwekerij, opslag elektriciteit uit zon en wind en kernenergie.

Wil je meer lezen over de gedeelde ideeën? Bekijk ze allemaal op de pagina Alle ideeën.

Woningen in Rijsenhout langs het water

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren