Spring naar inhoud

Het Warmteberaad

Met Warm Rijsenhout willen we Rijsenhout klaar maken voor een duurzame toekomst, zodat het een fijne plek blijft om te wonen en werken. Dit doen we samen met inwoners, ondernemers en organisaties. Daarom is er ook een Warmteberaad. De gemeente zoekt enthousiaste inwoners die zich hierbij willen aansluiten. Dit kan nog tijdens de gehele duur van Warm Rijsenhout.

Deelnemen in het Warmteberaad? Vul dan meteen het formulier onderaan deze pagina in. Of lees eerst wat het Warmteberaad doet en wie er aan kunnen deelnemen. Na het invullen van het formulier gaat de aanmelding naar de gemeente en wordt niet zichtbaar op de website.

Wat doet het Warmteberaad?

Het Warmteberaad is een groep inwoners, ondernemers en organisaties uit Rijsenhout. De groep houdt andere inwoners van Rijsenhout op de hoogte, deelt ervaring en kennis en geeft feedback op de ideeën. Waar let het Warmteberaad op? Lees verder op de 'pagina haalbaarheid'.

Het Warmteberaad komt tussen juni 2021 en januari 2022 af en toe bij elkaar (online of in het echt) om dit te bespreken. Dit plannen we in de avonduren. We vragen je rekening te houden met ongeveer 8 tot 12 uur inzet.

Wie kunnen er aan het Warmteberaad deelnemen?

In het Warmteberaad zitten inwoners en ondernemers uit Rijsenhout. Het is geen eis om al kennis te hebben van de energietransitie. Iedereen kan meedenken. Het Warmteberaad wordt aangevuld met mensen van organisaties die een rol of verantwoordelijkheid hebben in Rijsenhout. Denk bijvoorbeeld aan de woningbouwcorporatie, iemand van de netbeheerder of een gemeenteraadslid.

We willen graag dat dit een groep is met veel verschillende mensen. Zo brengen we veel kennis en ervaring samen. Op 19 mei 2021 was er een eerste bijeenkomst voor iedereen uit Rijsenhout. We vroegen aan de deelnemers wat de kenmerken moeten zijn voor de mensen in het Warmteberaad. Denk bijvoorbeeld aan huiseigenaren en huurders, mensen met veel en met weinig kennis over het onderwerp, hoelang iemand al in Rijsenhout woont, en of iemand nog andere kennis heeft die ze willen inbrengen.

Login om je aan te melden voor het Warmteberaad

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteOpnieuw

Annuleren